Welkom bij B Beauty Alkmaar

Behandelingen 

Wij werken met het merk "De Noord kroon Texel" de crème komt letterlijk van het schaap en is in 1999 op de markt gekomen.
De crème versterkt onze talg laag waardoor er meer vocht uit onze zweetkliertjes op de huid worden vastgehouden. Dit vocht gebruiken de huidcellen om zich te herstellen. Zo droogt de huid niet uit maar blijft de huid wel ademen.


Prijzen en behandelingen:
 

Pedicurebehandeling € 31,50

De behandeling bestaat uit het nagels knippen, likdoorns verwijderen, ingroeiende nagels verhelpen. Tot slot worden uw voeten ingecremd met voetencrème

Diabetische pedicurebehandeling welke vergoedt wordt volgens de aanvullende voorwaarden van uw ziektekostenverzekering € 32,50

Na afloop van de behandeling ontvangt van ons een nota, deze kunt u eventueel bij een ziektekostenverzekeraar declareren.

Diazon en diabetisch pedicurebehandeling

Indien u in het Diazon systeem bent opgenomen voor uw voeten in verband met uw diabetes, dient er aan de pedicure een eigen bijdrage te worden betaald.
Het overige bedrag van de behandeling wordt door de Diazon vergoed.
Deze regeling geldt voor

Simm’s classificatie 1 (zonder eigen zelfmanagement)
Simm’s classificatie 2
Simm’s classificatie 3

De Simm’s classificatie wordt door de praktijkondersteuner van uw huisarts beoordeeld.

Pedicurebehandeling inclusief voetmassage € 46,00

Indien u een pedicurebehandeling hebt ondergaan is het bijzonder prettig aansluitend een ½ uur durende voetmassage te laten verzorgen door ons.

Ontspanningsmassage € 35,00

Deze massage kan naar bestaat uit het masseren van het hoofd, de armen, onderbenen en voeten. (het raadzaam tijdens de massage gemakkelijk zittende kledij te dragen)

Voetreflex massage gericht op een lichamelijke klacht € 55,00

De 1e behandeling bestaat uit het afnemen van een anamnese (ziektegeschiedenis) aansluitend ondergaat u een ontspannende massage. De volgende behandelingen zullen gericht zijn op de lichamelijke klacht. De behandeling duurt gemiddeld 45 minuten.
 

Vergoeding

Behandeling door een VNRT therapeut wordt door veel zorgverzekeraars vergoed; raadpleeg hiervoor uw polisvoorwaarden. Op de website van de VNRT vindt u een overzicht.


Het alleen verwijderen van een likdoorn € 15,00

Behandelen van ingroeiende nagel € 15,00