Welkom bij B Beauty Alkmaar


Bioslimming de nieuwe revolutie in Bodywraps! Snel en blijvend resultaat!

Een unieke behandeling die zeer sterk cellulitis verminderd en vet verbrandt op buik, armen, middel, dijen en heupen. Wat gebeurt er met het lichaam, wat zijn de resultaten?

- Vermindering van cellulitis & centimeters
- Versnelt gewicht verlies
- Veroorzaakt lipolyse en vetverbranding in de tweede huidlaag
- Elimineert afvalstoffen
- Vermindert de zichtbaarheid van spataderen en striae
- Voorkomt rode en blauwe spider neavies
- Vermindert gevoel van zware benen
- Verbeterd bloedcirculatie en vetverbranding


BIOSLIMMING van Provence Cosmetics is de revolutionaire lichaamsbehandeling. Deze body wrap geeft zichtbaar en langdurig resultaat vanaf de eerste behandeling. Bioslimming onderscheid zich van de traditionele body wraps op de markt door gebruik van natuurlijke ingrediënten, de eenvoudige behandelingsmethode en de uitstekende resultaten. Daarnaast heeft het een uitstekende hydraterende en huid verstevigende werking. Bioslimming verminderd aanzienlijk cellulitis, stimuleert gewichtsverlies en verbrandt calorieën. Op unieke wijze gebruikt Bioslimming beide thermale componenten (koud & warm) in de combinatie met verschillende planten extracten, hoge cafeïne concentraties, essentiële oliën en algen extracten.

Wat gebeurd er tijdens de behandeling?

Fase 1:
Detox Base (de eerste gel) wordt aangebracht op het lichaam. Daarna worden de benen met Active Slim Gel (gel nr. 2) en de buik en armen met Actief Slim Crème (nr. 3) behandeld. Deze fase sluiten we af door het lichaam te bedekken met folie.
Gedurende 30 tot 40 minuten blijft (u) de klant ontspannen in de behandelkamer liggen. Voor de beste resultaten moet gewaarborgd worden dat (u) de klant het niet koud heeft.
Fase 2:
De folie wordt verwijderd en vervolgens wordt de Ultra Slim Effect (gel nr.4) krachtig, met bindweefselmassage techniek, gemasseerd in alle gebieden. De massage moet niet langer duren dan 10 minuten. Anders rubber je de laatste gel van het lichaam af.

Het unieke van Bioslimming is het gebruik van actieve ingrediënten 'thermo agents'. Het samenwerken van kou en warmte stimuleren het onttrekken van vocht in de haarvaten en de absorptie van vetzuren. Dit zorgt ervoor dat de "sinaasappelhuid" verdwijnt.

Prijs: € 120,- per behandeling.
Kuurverband ( min. 3 keer) € 98,- per behandeling.

Actie B Beauty Alkmaar: Kennismakingsbehandeling voor € 89.99 (eenmalig)

98% van de vrouwen zagen enorme vermindering van de cellulitis in slechts twee weken.
100% van de vrouwen hebben centimeters verloren bij hun taille en buik na de eerste behandeling.

 

       

Indien gebruikt voor het sporten versnelt de afslankende werking. Het verbrandt calorieën gedurende 2 uur na toepassing en blijft door werken op cellulitis en vet. Het versnelt het afslankproces en het blijft doorwerken tot 12 uur na het aanbrengen.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.bioslimming.nl en
voor vragen of een reservering kunt u contact opnemen met Benthe
via mail of telefoonnummer 06-17692464.

B Beauty Alkmaar | info@bbeauty.nl | (Benthe) 06-17692464